Penthouse Playboys

Follow us on facebook Spotify iTunes Platekompaniet Wimp YouTube


F**k The World
(single, oktober 2003, Bonnier Amigo)

Spor: F**k The World / F**k The World (karaoke version)


Forsøk på et nytt "Battle of the Bands"! I 1996 var Seigmen landets største rockeband og "Metropolis" bandets største hit. Penthouse slapp sin sin easy listening-versjon, Seigmen ble sure og truet med advokat, men greide ikke stoppe radioslageren. I 2003 var Turboneger landets største rockeband og "Fuck The World" bandets største hit. Penthouse Playboys slapp sin finslepne disco-versjon og .... Helvete var løs? Som det het i presseskrivet: "Risikerer vi at denne plata fører Hank tilbake til Plata? At Tom blir så un-Happy at han aldri mer kan synge "I Got Erection"? At fanatiske medlemmer av Turbojugend går til terroraksjon mot penthouse-leiligheten til Jens Pikenes? Eller vil statsministeren hylle ham for å ha omskapt deathpunk til gladfunk, og dermed tent et lys i rockens satanistiske mørke? Følg med i høstens spennende reality-thriller i norsk popverden!"

Resultatet ble et gildt dobbeltoppslag i VG, en artig krangel mellom Pikenes og Happy-Tom i Dagsavisen, og en halvmorsom video innspilt midt på Karl Johan, med premiere på TV2. Plata solgte beskjedent over disk, men ble omtrent ikke markedsført. Likefullt er den et av de beste eksemplene på Penthouse Playboys' "gull-av-gråstein"-kunst.

«Turbonegers store hit av året er forandret til en dongerifri og homovennlig, disco- og karaokefremmende glad-versjon.» (VG)