Penthouse Playboys

Follow us on facebook Spotify iTunes Platekompaniet Wimp YouTube


2002 - med Jannicke (J-Diva)

Rockefeller, 21. desember.
Jannicke sang: "Svake mennesker", "Trouble" og "Knocking On Heaven's Door".
Duetter med Jens: "Sorry Seems To Be The Hardest Word2.

Siden storhetstiden på åttitallet med "Svake mennesker" har Gry Jannicke Jarlum som kjent utviklet bedre kontakt med utenomjordiske vesener enn med vanlige dødelige. Penthouse tok likevel sjansen på et musikalsk samarbeid med lærrockdronningen som nettopp hadde sluppet et trippelalbum(!) til almenn kritikerslakt. Det gikk treigt. En uke før konserten hadde The Motherfucking Diva Queen (som hun også kaller seg) ennå ikke bestemt seg for hva hun ville synge. Men når det gjaldt, viste hun seg som en sann profesjonell. Jannicke strålte på scenen og imponerte salen med sin hese, kraftfulle stemme. Siden har ingen sett henne.

SITATET: Jens: "Helt alvorlig, jeg vurderer å skifte navn til J-Dandy. J-Dandy møter J-Diva, høres ikke det bra ut?". J-Diva: "Det blir J-Candy, det."

HØYDEPUNKTET: Jannicke insisterte på å synge "Knocking On Heaven's Door", en av verdens mest forslitte nachspiel-på-studentbyen-slagere som absolutt ikke holder vanlig PP-standard som julekonsertlåt. Men hun leverte en killerversjon som blåste bort alle innvendinger. En kunstnerisk seier!

PRESSE:
"J-Diva vs. J-Dandy" (intervju med Jannicke og Jens, Dagbladet)