Penthouse Playboys

Follow us on facebook Spotify iTunes Platekompaniet Wimp YouTube


2003 – med KARI BREMNES (og THOMAS DYBDAHL)

Rosendal Teater, Trondheim, 16.12. Teatergarasjen, Bergen, 17.12. Folken, Stavanger, 18.12. Rockefeller, Oslo, 20-21.12.
Kari sang solo: "Alle vet jo det", "Sang til en mann", "Nothing Compares To You", "Diamonds Are a Girl's Best Friend".
Duett med Jens: "Du är den ende", "Up Where We Belong".
Thomas' duett med Jens: "You've Lost That Loving Feeling".

For første gang forsøkte Penthouse å ta med seg julekonseptet til de fire største byene i Norge, sammen med den neddempede nordnorske diva, Kari Bremnes. Jens Pikenes forklarte: "På utallige oppfordringer fra understimulerte kvinner i grisgrente strøk, vil bandet i år ta med seg hele sirkuset på veien! I dette ligger også et ønske om å videreføre de beste tradisjoner for sosialdemokratisk kulturpolitikk: Kunsten ut til folket!" Slikt er lettere sagt enn gjort når visse arrangører ikke engang greier å henge opp plakat. Men stemningen var stor i Stavanger med Thomas Dybdahl som overraskelse (se under) og i Oslo ble det ekstrakonsert. For playboyene var det dog en nedtur at Bremnes hadde med seg en mann under hele turneen. Neste gang skal det stå et tillegg i gjesteartistens kontrakt: "Det er ikke lov å nyte medbrakt."

SITATET: "Hvis jeg skal leve opp til mitt rykte så kan jeg vel sette inn melankolistøtet først som sist." (Kari Bremnes på scenen)

HØYDEPUNKTET: Dybdahl og Pikenes' inderlige duett på "You've Lost That Loving Feeling" (Kari får ha oss unnskyldt). Stavanger Aftenblads anmelder: "Jeg tar meg selv i å få gåsehud, fordi det er så vakkert." Vakker var også den ellers diskrete og rufsete Dybdahls entré … helt uventet iført Pikenes' egen supertrange, fuskepelskantede sebrajakke, på impuls plukket opp fra en bag i garderoben. Jens holdt på å mistet fatningen på scenen, men fikk utstøtt: "- Du ser ut som ti millioner dollar". "- Og du e' nydelig i lakk,", kvitterte Thomas.

"-Kari, min diva!" (intervju, Dagbladet)
"Heftig jul for Pikenes og Bremnes" (Aftenposten)
"Jul til folket" (anmeldelse og intervju, NRK)
"O uhøytidelige juletid" (anmeldelse, Adresseavisen)
"Deilig sviskekompott" (anmeldelse, Bergenavisen)
"Lekre, lekne lounge lizards" (anmeldelse, Stavanger Aftenblad)