Penthouse Playboys

Follow us on facebook Spotify iTunes Platekompaniet Wimp YouTube


Julekonsert 2008 - med Lill Lindfors
Rockefeller, 10-11-12-13. desember

«Det var fantastisk! Denne opplevelsen ville jeg ikke være foruten. Publikumsresponsen var så energisk at jeg svevde én meter over scenen. Jeg har ikke følt meg så høy på mange år! Dette gjør jeg gjerne igjen!»

Lill Lindfors kunne ikke få fullrost verken Jens Pikenes, bandet, publikum eller stemningen etter fire kvelder på et fullstappet Rockefeller. Og Penthouse Playboys opplevde akkurat det høydepunktet i gjesteartistrekken de hadde håpet. Enten hun sang sin udødelige "Du er den ende", trøkket til med soulbluesklassikeren "Talkin' About You" eller lekte sensuelt og kattemykt med en overpotent Jens på "I've Got You Under My Skin" så beviste Lill at hun har en helt egen og strålende autoritet på scenen. Og en smørblid sjarm bak scenen. Hver kveld fikk Jens hjelp med å legge rouge på kinnene av hele Skandinavias showdronning. Til slutt følte bandet at de var i selskap med en god, gammel venninne. Vi gjør det mer enn gjerne igjen, vi også, Lill...!


Her er noen presseklipp:

«Bytter Idol-Tone med Lill Lindfors» (VG)
Les mer…

«Penthouse Playboys selger jul som aldri før» (Dagbladet)
Les mer…

«På kant med loven» (Aftenposten)
Les mer…

«Rekordsalg for Penthouse Playboys» (Seher.no)
Les mer…

Lill og Jens på Grosvold
Se innslaget her…

«Her er alle Pikene til Jens» (Seher.no)
Les mer…


Her er billedkavalkaden. Og her er noen publikumreaksjoner:

«Dere er magiske!»

«Lill. Jeg finner ikke ord. For en ro. For et smil. For en stemme. Hun nådde ut til hver enkelt i salen. Jeg vet ikke om noen andre som greier det.»

«For et TRØKK det var!»

«En forrykende konsert! Vi var i himmelen. Jens var fantastisk i de sorte klærne og den hvite dressen.»

«Utrolig bra show! Tett og bra band altså. For en kveld!»

«Skikkelig bra show! Lett å forstå hvorfor PP har fylt Rockefeller i årevis. Godt arrangerte låter, vokal med selvbevisst sjarm og herlige replikker – og ikke minst flott kropp! ;-)»

«Hils Jens og si at han var mer sexy enn ever.»

«Jeg vet ikke hva jeg skal si - jeg er helt målløs! Tusen takk for en helt fantastisk kveld. Det er helt fantastisk hvordan visse mennesker har evne til å formidle så mye - gode musikere, gode stemmer, humor, glede, varme og .... superlativene bare fortsetter. Tusen takk – en kveld som jeg kommer og ta fram titt som tett for å smile og le litt.»

Hva kan man si annet enn: TUSEN HJERTELIG TAKK!!! Publikum viste nok en gang at de er de virkelige stjernene på julekonsertene. Alle er velkommen tilbake til neste år og gjerne sammen med enda flere venner, kjente, kolleger, slektninger, faglige eller farlige forbindelser. Eller som Jens pleier å si: "Fortell alle venninene deres hva dere opplevde her i kveld!"

Les mer om julekonsertene og Lill Lindfors.