Skjønnheten, Udyret og Hele Norges førsteelsker!

Ingebjørg Bratland og Alex Rosén blir gjesteartistene når Penthouse Playboys vrikker julen inn på Rockefeller! For 27. gang!

Sangfuglen fra Vinje møter Grefsen-Elvis!

Ingebjørg Bratland har sunget og kvedet seg inn i folkesjela med sin nydelige stemme, og er nå etablert som en av landets fremste artister i skjæringspunktet mellom folk og pop. Hun vunnet en haug med priser og utmerkelser, fått gull og platina for platene sine, og har pr. nå 75 millioner strømminger på Spotify, Tidal, Apple Music, osv.

Multimannen Alex Rosén trenger knapt presentasjon. Han har vært urokråke og sjarmbombe i utallige TV-programmer siden midten av nittitallet. Han er komiker, rockestjerne, forfatter, oppdager, vinprodusent, foredragsholder, konferansier, og mye mer. Men først og fremst er han en moromann som kan showe og levere.

Sammen utgjør de en herlig kontrast. Legg til paljettprinsen fra en annen verden. Pluss et seks-mannsband, blåserrekke, koredamer og livvakter på scenen. Dette blir et eventyr. Skaff deg billetter hos Ticketmaster nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *