Julevrikken 2021 er AVLYST – men vi satser på NESTE år!

Dere har gledet dere. Vi har gledet oss. Gjesteartistene også. Noen publikummere har planlagt store forspiel med venner. Andre har booket reise og hotell for å oppleve julevrikken for n-te år på rad. Men vi har intet valg:

Julekonsertene på Rockefeller må dessverre avlyses. Selv om nærmere 3500 billetter er solgt.

Regjeringen annonserte tirsdag nye forskrifter for smitterverntiltak, gjeldende fra natt til torsdag. Meteren blir innført, i tillegg til regler om adgangbegrensning og kohorter på innendørs arrangementer. Dette betyr at Rockefeller, et konsertsted med kapasitet på 1350, bare kan avholde konserter med enten 50 personer stående, eller cirka 200 sittende.

De fleste vil skjønne at et så begrenset antall billetter ikke gir økonomisk grunnlag for å gjennomføre et show i stort format med omfattende lyd- og lysproduksjon, 11 musikere, 2 gjesteartister, teknisk stab, livvakter, sminkører, osv.

Vi tror heller ikke vårt publikum ville akseptere en drastisk nedskalert versjon av «Penthouse Playboys vrikker julen inn». Og vi synes ikke det ville vært kunstnerisk ansvarlig.

Konsertene lar seg heller ikke avvikle på basis av statlige koronastøtteordninger. Ingen kjenner betingelsene for den forlengede kompensasjonsordningen (for kulturarrangører), og vi vet ikke om vårt arrangement vil kvalifisere for støtte. Ordningen blir lyst ut først til neste år.

Derfor ser vi dessverre ingen annen løsning enn å avlyse. Vi beklager på det sterkeste, og synes dette er like trist og kjedelig som alle andre som gledet seg til festen.

Men pandemien må ta slutt, og The Show Must Go On. Vi satser på gjennomføre akkurat samme store, deilige julevrikk på Rockefeller i 2022. Årets billettkjøpere kan få overført sin billett til neste års arrangement. Eller kreve å få beløpet refundert. Mer detaljert informasjon vil bli sendt til alle på epost fra Rockefeller.

GOD JUL, KJÆRE JULEVRIKKERE! Vi kommer til å savner dere. Men vi har troen på bedre tider, og mye mer moro sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *